Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Aproximativ 2.000 de turişti români îşi petrec Paştele pe Litoral

Aproximativ 2.000 de turişti români îşi petrec Paştele pe Litoral

Aproximativ 2.000 de turişti români au ales să-şi petreacă Sărbătoarea Paştelui pe Litoral, în acest an, afirmă Corina Martin, preşedintele de onoare al Resto Constanţa, într-un comunicat de presă al organizaţiei, relatează Agerpres.

„În jur de 2.000 de turişti români îşi petrec Sărbătorile Pascale pe Litoral, în acest an. Cel mai bine s-au vândut pachetele de Paşte All Inclusive combinate cu servicii SPA de la Eforie - cele două locaţii reprezentative (Steaua de Mare - Acvatonic şi Mirage Med Spa sunt ocupate la capacitate). De asemenea, câteva hoteluri de 4 stele din Mamaia (Oxford, Sulina, Bavaria Blu, Iaki) şi Venus (Hotel Afrodita) au un grad de ocupare mediu de 80%", a menţionat Martin.

Potrivit sursei citate, pentru weekend-ul 29 aprilie - 1 mai, sunt aşteptaţi la malul mării alţi 30.000 de turişti, "iar aceste estimări ar putea fi depăşite dacă vremea va fi însorită".

Cele mai solicitate destinaţii sunt: Mamaia şi Mamaia Nord, Costineşti şi Vama Veche.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus