Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

TIR răsturnat în Șura Mare. Poliția: Șoferul a fost salvat de centura de siguranță

TIR răsturnat în Șura Mare. Poliția: Șoferul a fost salvat de centura de siguranță

Un bărbat de 34 de ani s-a răsturnat cu TIR-ul, din cauza vitezei excesive. Incidentul rutier s-a produs azi-dimineață la intrarea în Șura Mare.

Potrivit autorităților care s-au deplasat la fața locului, șoferul ansamblului TIR a pierdut controlul direcției de deplasare în timp ce conducea dinspre Sibiu spre Mediaș, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum. A ieșit în afara părții carosabil și s-a răsturnat pe partea dreaptă, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar ceea ce l-a salvat pe bărbat a fost faptul că a purtat centura de siguranță, spun polițiștii. Șoferul are 34 de ani și este din județul Hunedoara.

Foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus