Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

Trei evenimente sunt organizate în Sibiu de Ziua Forțelor Terestre și Ziua Veteranilor de Război

Trei evenimente sunt organizate în Sibiu de Ziua Forțelor Terestre și Ziua Veteranilor de Război

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu anunță evenimentele organizate cu ocazia Zilei Forțelor Terestre și a Zilei Veteranilor de Război. Este vorba despre trei evenimente organizate în două zile. Astfel, joi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar va avea loc ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori. Tot în 28 aprilie, începând cu ora 10.00 în Sala Mare a Cercului Militar, are loc expoziția fotografică „Veniți de luați lumină de la sfinții care au ales să umble încă pe Pământ!”, a artistului Ionuț Văidean. Vineri, 29 aprilie, începând cu ora 10.00 la „Monumentul Veteranilor” – din Pădurea Dumbrava are loc ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori pentru cinstirea memoriei Eroilor Neamului.

Evenimentele sunt organizate în colaborare cu administrația publică locală, Mitropolia Ardealului și Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război Filiala Sibiu. Toate persoanele care doresc să participe la ceremoniile dedicate Zilei Forțelor Terestre și Zilei Veteranilor de Război sunt aşteptate de către organizatori la monumentele şi orele precizate anterior.

Foto ilustrativă: Arhiva TS

Expozitie fotografie Cercul Militar

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus