Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
17°C

Drum reabilitat şi pregătiri pentru noi lucrări în comuna Axente Sever

Drum reabilitat şi pregătiri pentru noi lucrări în comuna Axente Sever

Pe parcursul lunii aprilie, au continuat pregătirile pentru sărbătorile pascale în comuna Axente Sever. Au fost amenajate spaţiile verzi din comună, au fost vopsite toate podeţele de pe principalele străzi şi au fost efectuate mai multe lucrări de igienizare atât în interiorul comunei, cât şi în extravilan.

De asemenea, a fost reabilitat drumul spre cimitirul ortodox din localitatea Agârbiciu, pentru a se facilita accesul spre zona respectivă.

În perioada următoare, sunt programate diferite lucrări de investiţii, care vizează străzile din comună, însă administraţia publică locală din comuna Axente Sever are în vedere şi alte proiecte, în diferite domenii de activitate. De exemplu, a fost depusă cererea de finanţare pentru programul „Curăţăm România”, care vizează igienizarea cursurilor de apă şi a zonelor extravilane ale comunei, au fost demarate procedurile pentru realizarea unei piste pentru biciclete între localităţile Axente Sever şi Agârbiciu, amenajarea unui teren de sport şi a unui loc de joacă în localitatea Axente Sever, precum şi amenajarea unui loc de joacă în localitatea Agârbiciu.

„Acum că a trecut perioada sărbătorilor pascale şi ne permit şi condiţiile meteorologice, vom începe în perioada următoare lucrările pe care le avem programate pe parcursul verii în comuna Axente Sever. Până acum, ne-am ocupat cu lucrările de igienizare şi de întreţinere a spaţiilor verzi din comună şi a fost reabilitat drumul către cimitirul ortodox din localitatea Agârbiciu. În continuare, avem în plan să reabilităm câteva străzi din comună, cu fonduri de la bugetul local şi aşteptăm să primim finanţarea necesară pentru a putea demara lucrările la proiectul care vizează 17 străzi din localităţile Axente Sever şi Agârbiciu”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus