Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Scurte
Acum
24°C

Femei recuperate de salvamontişti de pe traseul Babele - Crucea Eroilor. Erau echipate necorespunzător

Femei recuperate de salvamontişti de pe traseul Babele - Crucea Eroilor. Erau echipate necorespunzător

Două femei au fost recuperate, miercuri, de salvamontişti de pe traseul Babele - Crucea Eroilor, după ce una dintre ele a rămas fără încălţăminte şi a mers desculţă prin zăpadă, iar cealaltă a suferit o epuizare fizică, ea purtând pantofi sport de vară, în condiţiile în care zăpada pe alocuri depăşeşte un metru, anunță Agerpres.

Potrivit Salvamont Buşteni, iarna pe munte nu a trecut, iar pe traseul Babele - Crucea Eroilor, unde au avut loc cele două intervenţii, zăpada măsoară pe alocuri peste un metru.

O femeie de 46 de ani care era echipată cu "ghetuţe de stradă" a rămas desculţă în zăpadă pe acest traseu, după ce talpa i-a căzut, fiind nevoită să se deplaseze în ciorapi. "A mers în ciorapi, până i-au îngheţat picioarele şi, când nu a mai putut, a sunat după ajutor", se arată pe pagina de Facebook a Salvamont Buşteni.

O altă femeie, tot de 46 de ani, a suferit o epuizare fizică pe acelaşi traseu. "Aceasta intenţiona să ajungă la Cruce cu fiul ei, dar erau încălţaţi cu pantofi sport de vară", precizează Salvamont Buşteni.

Sursa foto: Arhivă / Salvamont Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 581

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus