Luni,
27.06.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Bărbat dat dispărut după ce a plecat de la Spitalul Județean și nu a mai putut fi contactat

Bărbat dat dispărut după ce a plecat de la Spitalul Județean și nu a mai putut fi contactat

Un bărbat de 74 de ani din Iacobeni este căutat de familie, după ce în urmă cu două zile a plecat de la Spitalul Județean Sibiu și nu a mai putut fi contactat. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Poliția a fost sesizată de fiica bărbatului cu privire la faptul că tatăl său, CIUCIUREA GHEORGHE, în vârstă de 74 de ani, a plecat din municipiul Sibiu, de la Spitalul Județean Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a reveni la domiciliul său din localitatea Iacobeni. Bărbatul a dispărut în 26 aprilie, în jurul orei 21.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, păr alb, ondulat, lungime medie, ochi căprui, ten măsliniu.

În momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră, pantaloni stofă negri, pălărie neagră, pantofi negri.

Semne particulare: prezintă cicatrice postoperatorie la nivelul abdomenului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus