Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Copil de doi ani ani și 9 luni mort, după ce s-a înecat în Cibin

Copil de doi ani ani și 9 luni mort, după ce s-a înecat în Cibin

Un copil de doar doi ani și nouă luni a murit aseară, după ce s-a înecat în râul Cibin, pe raza localității Tălmaciu.

În cursul serii de miercuri, în jurul orei 20:35, un bărbat din Tălmaciu a sesizat faptul că fiul său, de nici trei ani împliniți, a plecat de la domiciliu în jurul orei 18:50 fără a mai reveni.

”S-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliție, pompieri voluntari din Tălmaciu și membrii ai familiei. În jurul orei 22:00, un bărbat a depistat minorul în albia râului Cibin, la aproximativ 3 km de locuință”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Medicii de la Ambulanță spun că aseară în jurul orelor 22:05, în urma unui apel venit la 112 s-au mobilizat de urgență două echipaje, unul de la Talmaciu și unul de la Sibiu, cu medic, pentru un copil găsit înecat în zona localității Talmaciu, în zona stației de epurare a apei.

”Echipajele sosite la fata locului au găsit un  băiat de 2 ani și 9 luni aflat în stop cardio-respirator și cu hipotermie severă. S-au inițiat manevrele de resuscitare la fata locului apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU Luther Sibiu. Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceștia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor copilul a fost declarat decedat”, au declarat oficialii Ambulanței Sibiu.

Poliția anunță că în continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs acest tragic eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Foto ilustrativă, Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus