Luni,
01.06.2020
Innorat
Acum
10°C

O tânără de 29 de ani își caută familia din Sibiu. A fost adoptată când era un bebeluș

16 Octombrie 2019 13:09

O tânără de 29 de ani își caută familia din Sibiu. A fost adoptată când era un bebeluș

Alina Ana-Maria s-a născut într-o zi de toamnă, acum 29 de ani, la Sibiu. După nouă luni, fetița s-a despărțit de familia biologică, fiind adoptată de o familie de americani, care a crescut-o într-o casă plină de bucurie, în Alabama. Tânăra își dorește însă acum să-și găsească mama biologică și să afle dacă are frați sau surori. 

Alina Ana-Maria Tiglar este numele românesc al tinerei. Aceasta a apelat la ajutorul administratorilor paginii The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, de pe Facebook, în încercarea de a-și găsi familia românească.

„M-am născut în SIBIU la data de 19 septembrie 1990. La vârsta de nouă luni am fost adoptată de o familie americană minunată. Numele meu românesc a fost TIGLAR ALINA ANA-MARIA. Doresc foarte mult să-mi găsesc mama și întreaga familie biologică, sper cu ajutorul tuturor de aici să reușesc. Pe acum mama mea ar avea în jur de 45 de ani, numele ei era TIGLAR MARIA. Găsirea și cunoașterea ei înseamnă enorm de mult pentru mine”, este mesajul acesteia.
La scurt timp de la apariția postării, mai multe persoane au reacționat fie cu urări de bine și speranța că aceasta își va găsi familia, fie cu piste care ar putea-o ajuta. Internauții au căutat pagini de Facebook cu numele lăsat de Alina și i-au trimis în comentarii câteva pagini, în speranța că vreuna din ele este mama ei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Denisa Iordache

Acum 7 luni

Recomand Gușterița, Turnișor sau Vasile Aron. Cel mai sigur Turnișor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus