Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
21°C

Orașul nostru este iar în atenția țării. Dan Negru: Au făcut un sens giratoriu dezaxat la Sibiu. Nu au nimerit să-l facă pe șosea, l-au făcut lângă...

Orașul nostru este iar în atenția țării. Dan Negru: Au făcut un sens giratoriu dezaxat la Sibiu. Nu au nimerit să-l facă pe șosea, l-au făcut lângă...

Sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Arhitecților care a fost deschis joi și închis după doar câteva ore de polițiști continuă să fie comentat în mediul online, nu doar în Sibiu, ci la nivel național. Comparat de presa națională cu o "realizare" demnă de Caracal, părerile negative nu încetează să apară.

Dan Negru, prezentator TV, scrie și el de facebook despre giratoriul dezaxat" de la Sibiu.

"Au făcut un sens giratoriu dezaxat la Sibiu. Nu au nimerit sa-l facă pe sosea,l-au făcut lângă...
Eu încă nu cred că am decăzut atât de mult încât să devenim toți niște idioți.
Încă mai cred că unii, alții vor să părem idioți. Cu spaima mori, cu încrederea trăiești. Ne-a dispărut încrederea in noi văzând că tot ce facem se prăbușește...
Sunt la vreo 50 de km de Sarmizegetusa.
Cum au reușit cei de atunci,acu' 2000 de ani , fără diplome de ingineri, să facă drumuri durabile și cum nu-s capabili ăștia, cu masterate, să facă un sens giratoriu sau drumuri durabile?
Dacă am decăzut atât trebuie să ne întoarcem la cele vechi. Va fi un progres!" scrie Dan Negru pe pagina sa de facebook.

Citește și IPJ Sibiu despre giratoriul de la intrarea în Cartierul Arhitecților: „disfuncționalitățile de trafic au fost cauzate de semnalizarea rutieră incompletă”

Postarea a strâns rapid, în mai puțin de o oră, aproape o mie de reacții, comentarii și redistribuiri. Iată câteva dintre ele:

 Ala e un drum județean, dacă nu ma înșel! Au făcut giratoriu asa ca să aibă prioritate cei care vor vizita un viitor hipermarket! Deci n-a fost prostie, a fost intenție! 

Este clar ca a fost facut "forţat" de viitoarea construire a unui megamarket. Acolo unde mai erau utile 2-3 sensuri giratorii pe parcursul drumului, nu s-a putut. Pentru ca niste cereri de la simplii cetateni nu au atata greutate ca cea venita de la super mega market.

Domnule pot fi mai multe cauze aspecte. 1.poate în viitor se mută șoseaua pe centrul sensului. .2.pot apărea reguli noi ,românești, adică intra în sens doar cei care nu se grăbesc 3.poate fi și o iluzie optica, poate tine de fizica cuantică, de UFO, adică o poartă de comunicare intre universuri paralele. 4.poate fi și un perpetuum mobile pt.cei care nu vor sa consume energie în acest caz pe acest sens lucrul mecanic consumat fiind zero..5.poate vor să îi derute pe ruși 6.poate va fi o autostradă suspendată peste 7.nu știu dacă a fost prevăzut pasaj eco pt. urși și. ...

Domnule Dan Negru, dacă nu cunoști realitatea din teren, mai bine nu te faci comentator! Așa am ajuns să avem o țară plina de comentatori și formatori de opinie care nici in zilele bune nu știu sa se încheie la șireturi! Dacă tot umblați prin țară, veniți să vedeți cum stă treaba direct de la sursă!

Căruța aia s-a răsturnat în mai multe locuri, nu doar la Caracal... Și când te gândești câți bani s-au dat pentru aceste "genii"!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

No Name

Acum 3 luni

Nu voi ati scris ca e "semnalizat corespunzator" si ca "sibienii nu stiu sa circule in sensul giratoriu"?
Raspunde

Bjorn Bjorn

Acum 3 luni

Fix papagalul asta.
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Negru in cerul gurii.
Raspunde

Claus

Acum 3 luni

Caruta aia s a rasturnat pe ici pe colo,dar emisiunile lui pline de "cultura" au intrat in fiecare casa,emisiuni platite de un securist din banii primiti de catre cei ce veneau la trustul de spalat imagini si cariere patate,a unor intruchipati care au contribuit la realizarea acestei erori infrastructurale,iar acum descoperind netul nea Dan isi face mea culpa,a uitat ca 25 ani a promovat persoane de joasa spetă,hăhăind pe ecrane,omul e Vacanta Mare,e gen,va rog frumos sa ma scuzati ca m ati calcat.
Raspunde

Dandanel

Acum 3 luni

Cine naiba e dan negru? Asta sa se ocupe de revelioane si sa lase sa isi dea cu parerea un nimeni al acestei tari!
Raspunde

Bebe

Acum 3 luni

Oare nu are dreptate DAN N egru in legatura cu giratoriu pentru ca a lucrat la Antena ? unai una altai alta ,probabil; ca a vorbit in caltate de sofer sau de orice om care are simtul realitatii . Sa ne gindim cite accidente se vor produce ,cu conscinte inimaginabile.Oare cine la proiectat ,se pare ca o firma din Bucuresti , probabil din birou .Asteptam punctul de vedere al CJS Sibiu al DIRECTIEI TEHNICE ,AL CONSULTANTULUI SI AL DIRIGINTELUI DE SANTIER.DACA ESTE DIN BANI PUBLICI CE ZICE CURTEA DE CONTURI. Cred ca se impune repozitionarea giratorului spre axul drumului . Dar mai este o intrebare politia rutiera si-a dat avizul pentru o asemenea enormitate?
Raspunde

Doar un om

Acum 3 luni

Care politie rutiera ca toți sunt cercetați pentru luare de mită...
Raspunde

Dandan

Acum 3 luni

D******* asta sa își vadă de banii Securiciului, ca nu o fi expert in construcția de giratorii!

Raspunde

John

Acum 3 luni

Are dreptate,Dan! Este prea blând cu acești i**** utili care ne fac de bani.

Raspunde

Ionel

Acum 3 luni

In legatura cu giratoriu am crezut initial ca este o rotonda in fata viitorului Kaufland,dar daca privim cu atentie intre masina care merge spre Cisnadie si giratoriu mai este loc de inca 2 masini .Ce ar zice Saligni ,sau Ionel ic Bratianu despre acesti urmasi care au proiectat si executat o asemenea enormitate
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 3 luni

Nu ma mira. Am constatat aiureala de când au început să-l contureze în poziția aia. Ce am spus atunci și spun și acum, e ca e exact zona în care s-au certat cu oamenii pentru locurile de parcare ce au fost anulate. Dacă mutau drumul către sens, nu cred ca mai era nevoie de exproprieri acolo, sau s-ar fi pierdut mai putin locuri. Păcat. O lucrare faina, care a îmbunătățit considerabil traficul în zona, dar uite ca a dat cu virgula. Inainte sa se apuce de lucru, îmi aduc aminte ca am zis ca nu sunt planurile disponibile pe net. Dacă ar fi fost, probabil comunitatea ar fi sesizat aberația. Pe viitor, rog ziariștii sa isi facă un obicei din a face rost de planuri și sa le pună aici în presa, sa știm și noi ce se face, și cei care avem pregătire în domeniu, poate venim cu o părere pertinenta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus