Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Un tren a avut întârziere de peste două ore, după ce un cal a fost blocat între șinele de tren, la Turnu Roșu

Un tren a avut întârziere de peste două ore, după ce un cal a fost blocat între șinele de tren, la Turnu Roșu

Noaptea trecută, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au fost solicitați să intervină de urgență pentru salvarea unui cal, rămas blocat între șinele căii ferate din zona carierei de piatră din localitatea Turnu Roșu.

Până la salvarea calului, trenul Regio 2011 dinspre direcția Caracal a fost oprit. Trenul Regio 2011 Caracal-Sibiu trebuia sa ajungă în Sibiu la 23:05, dar a avut o întârziere de 142 de minute.

„La fața locului s-au mobilizat  prompt două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD, care au intervenit pentru extragerea animalului în siguranță de pe calea ferată. În scop preventiv s-a dispus staționarea trenului Regio 2011 dinspre direcția Caracal până la finalizarea Intervenției”, transmite sergent major Andreea Ștefan din partea ISU Sibiu.

În sprijin a fost solicitat un medic veterinar în caz de nevoie și s-a informat Regională CFR Sibiu. Calul a fost salvat, fiind deblocat în siguranță de pompierii militari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Fiti seriosi, trenurile regionalei Craiova au intarziei de zeci de ore fara cai pe sine.
Raspunde

Kokos

Acum 4 luni

Sunt curios pentru ce a fost chemat acolo echipajul SMURD !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus