Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

BC CSU Sibiu pierde primul meci cu Clujul, din playoff. Următorul se joacă la Transilvania

BC CSU Sibiu pierde primul meci cu Clujul, din playoff. Următorul se joacă la Transilvania

Partida dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj Napoca s-a încheiat aseară cu victoria celor din urmă. A fost primul meci disputat de cele două echipe, în playoff.

Meciul jucat la Cluj s-a încheiat cu scorul de 89-79 în favoarea gazdelor. „Cred că am avut unele căderi în defensivă în momente cheie. Am întâmpinat probleme la recuperare și n-am comunicat bine. Clujul este o formație experimentată și trebuie să învățăm din greșeli pentru meciul următor. Putem să îi învingem. Am făcut asta deja în sezonul regulat și suntem conștienți că putem să ne luptăm cu ei și să îi învingem. Trebuie să fim pregătiți pentru jocul de vineri”, a spus Monyea Pratt, la finalul meciului.

Rareș Uță a fost cel mai bun marcator al formației sibiene, cu 14 puncte înscrise, lângă care a adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive. Lucas Tohătan și-a trecut în cont 13 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Tot 13 puncte a avut și Javion Blake, dar cu 2 recuperări și 2 pase decisive. James Padgett a venit de pe bancă cu 12 puncte și 3 recuperări. Mo Pratt a reușit 11 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, iar Tanner McGrew 11 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

Au mai marcat: Mirel Dragoste – 3 puncte și 3 recuperări, Olaf Schaftenaar – 2 puncte și 3 recuperări.

„Mici detalii au făcut diferența în ultimele minute. Câteva greșeli și doi jucători de la Cluj erau liberi, apoi la nivelul recuperărilor la fel. Câteva faulturi care sunt greu de acordat în mod normal. Ei au câștigat un meci strâns. E greu de spus care a fost cheia succesului pentru Cluj. Ei au marcat și noi am ratat câteva aruncări libere. Și în prima repriză am ratat câteva lay-up-uri. În trei minute am uitat acest joc și trebuie să ne concentrăm la următorul. Este precum o finală și trebuie să jucăm mai bine ca să îi învingem. Avem nevoie de suportul fanilor, și pe această cale le cer să ne susțină, sunt extraordinari. În ultimul sfert am avut câteva momente mai slabe și avem nevoie de ajutor lor vineri, pentru a ne putea împinge de la spate în asemenea momente slabe”, a transmis și antrenorul sibienilor, Miguel Angel Hoyo.

Meciul 2 al seriei dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca are loc vineri, 6 mai, cu începere de la 19:00 la Sala Transilvania, iar biletele sunt disponibile AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus