Luni,
27.06.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Cîţu spune că o posibilă schimbare a sa din funcţia de preşedinte al Senatului nu va rezolva problemele românilor

Cîţu spune că o posibilă schimbare a sa din funcţia de preşedinte al Senatului nu va rezolva problemele românilor

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă că o schimbare a sa din această funcţie nu va rezolva problemele cu care se confruntă românii, între care inflaţia, dobânzile mari, criza economică.

"Să vă spun foarte sincer, dacă sunt schimbat de aici, nu se va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice, nu aici este problema. Dacă cineva în Partidul Naţional Liberal se concentrează doar pe asta, ok, poate să facă acest lucru, dar nu va rezolva. Pentru români vor rămâne preţuri mari, inflaţie mare, dobânzi mari, criză economică. Nu aici este problema. Problema este să găsim soluţii împreună pentru români şi eu am spus din primul moment - sunt la dispoziţia PNL cu soluţii liberale care să îi ajute pe români şi întotdeauna voi face acest lucru cât voi fi în politică", a precizat Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Întrebat dacă doreşte să rămână preşedinte al Senatului, el a răspuns: "Bineînţeles, în orice funcţie am fost am făcut treabă: Ministerul Finanţelor, premier, preşedinte al Senatului. Aici am atribuţii clare, pe care mi le respect, dar bineînţeles astea sunt decizii politice. Repet: cu mine sau fără mine aici, problemele importante sunt în economie. Vor rezolva, poate, mici probleme personale ale unora, pe care le au cu mine, dar nu vor rezolva problemele românilor, care sunt inflaţie, dobânzi mari, criză economică, şomaj care este la 5,7%". 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 442

Comentarii

2 comentarii

Birtu

Acum 1 lună

Mai bine te faci lautar mai cartzule! Macar asa scapam si noi sa te mai vedem pe la tv si pe net.
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Un om de nimic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus