Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
22°C

FOTO Carmen Iohannis a însoțit-o pe Prima Doamnă a SUA la o școală cu elevi refugiați

FOTO Carmen Iohannis a însoțit-o pe Prima Doamnă a SUA la o școală cu elevi refugiați

La o zi după sosirea lui Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, în România, aceasta s-a întâlnit cu Carmen Iohannis, soția președintelui României. După un prânz, Jill Biden și Carmen Iohannis au vizitat la o școală unde învață și elevi refugiați din Ucraina. A fost marcată, astfel, și prima apariție publică a lui Carmen Iohannis în chestiunea celor afectați de războiul de la granițele României.

După vizita de vineri la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, Jill Biden s-a întâlnit la Cotroceni cu Carmen Iohannis, însoțită de președintele României, pentru prânz.

Jill Biden a fost întâmpinată de soții Iohannis. Sursa foto: Facebook / Klaus Iohannis

Ulterior, cele două doamne au mers la Școala Uruguay, din București, unde învață și elevi din familii refugiate din calea războiului. Jill Biden și Carmen Iohannis au discutat atât cu mame refugiate, cât și cu un cadru didactic, despre trauma generată de plecarea din țara natală în astfel de condiții.

Cele două soții de președinți s-au jucat, mai apoi, cu elevii ucraineni și români, decupând hârtii în formă de mâini, pe care le-au colorat în steagurile celor două țări. Mai apoi, au lipit cele două mâini astfel colorate sub forma unor fluturi. 

Alături de cele două soții de președinți, la vizită au participat și alte oficialități române, americane și europene.

 

Foto principală: Facebook / Klaus Iohannis

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Atatea flori sunt moarte, cam câți copii ucrainieni...
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 lună

In sfarsit a avut si dna Johannis o activitate...
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 lună

Haideti sa numaram scolile din Bucuresti CU ELEVI ROMANI ,vizitate in timpul 'mandatului de zece ani, nimic,zero barat' de prima doamna Carmen. Zero? Slava Ucrainei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus