Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Un medic din Mediaș a fost descoperit mort în Cluj, la două săptămâni după dispariție

Un medic din Mediaș a fost descoperit mort în Cluj, la două săptămâni după dispariție

Un bărbat de 57 de ani, despre care presa din Cluj spune că era medic în Mediaș, a fost descoperit mort într-o pădure aflată la 20 de km de Cluj-Napoca. Ștefan Budai a fost dat dispărut în urmă cu două săptămâni.

Corpul bărbatului de 57 de ani nu avea urme de violență, iar lângă se afla o sticlă cu apă. Identitatea bărbatului a fost dezvăluită de la bun început de cardul de sănătate pe care îl avea asupra sa, relatează presa locală din județul Cluj. Cadavrul a fost descoperit vineri dimineața.

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție. În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență”, citează Monitorul de Cluj un anunț al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Ștefan Budai a fost declarat dispărut pe 21 aprilie. ”Medicul  în vârstă de 57 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu a plecat voluntar de la o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, la data de 20 aprilie, în jurul orei 11.30 și nu a mai revenit”, mai amintește sursa citată de anunțul polițiștilor clujeni din urmă cu două săptămâni.

Ancheta deschisă ca urmare a acestor evenimente este încă în desfășurare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1476

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus