Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

O nouă clinică medicală, Clinica Saneos, s-a dechis oficial joi, în zona centrală a orașului Sibiu

O nouă clinică medicală, Clinica Saneos, s-a dechis oficial joi, în zona centrală a orașului Sibiu

Joi, 5 mai 2022, s-a deschis oficial Clinica Medicală Saneos. „Este o clinică pe care o dorim specială din toate punctele de vedere - al atmosferei, al echipei, al modului în care sunt tratați pacienții și al rezultatelor pe care le obținem.(...). Design-ul clinicii a fost creat în concordanță cu dorința noastră de a oferi pacienților o atmosferă deosebită, un loc în care să revină cu plăcere și încredere”, a transmis Laura Bota, managerul Clinicii Saneos.

Clinica medicală oferă pentru început consultații în 14 specialități: medicină internă, endocrinologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, oftalmologie, ORL, ginecologie, urologie, ortopedie, pediatrie, nutriție, stomatologie și analize de laborator.

Echipa medicală Saneos este formată din medici cu experiență, profesioniști, care vor utiliza aparatură de ultimă generație pentru investigații: două ecografe General Electric Logiq S8 și Voluson E8 Expert, video-endoscop de la Storz. Cabinetele de stomatologie sunt dotate cu unități de tratamente din Danemarca, cu sisteme de amprentare a cavității bucale cu ajutorul scannerului digital, iar in tratamentele dentare se folosește laserul numarul 1 in SUA, Biolase.

Nici doamnele nu au fost uitate, Clinica Saneos incluzând in portofoliul de tratamente ale clinicii - Dermapen 4, care  este tratamentul numărul 1 la ora actuală în categoria microneedling.

Dr. Alma Lup, medic specialist obstetrică-ginecologie cu competențe în fertilizare in vitro, spune că a răspuns cu plăcere invitației de colaborare cu Saneos.

”Am observat grija pentru detalii, spațiul modern organizat, cu foarte multă atenție acordată în primul rând pacientului. Spun asta prin prisma aparaturii achiziționate. Laboratorul de analize este unul foarte bine ales, important pentru obstetrică - ginecologie”, a declarat medicul.

„Se naște un vis, visul de a oferi pacienților un loc în care să poată veni cu încredere și să fie tratați de oameni de excepție, un loc din care pacienții să plece încântați că au primit tratament și că au fost diagnosticați corect”, a declarat dr. Adrian Bobeș, coordonatorul echipei medicale a clinicii.

„Ne dorim să devenim partenerul de încredere în călătoria de recuperare a sănătății pacienților noștri si promitem ca vom lucra întotdeauna din inimă și cu inima pentru sănătatea acestora!” mai declară Laura Bota, managerul clinicii.



Clinica Saneos este situată pe Calea Dumbrăvii, nr. 80. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 07.00-20.00, și sâmbătă, între orele 09.00 - 14.00. Programările se pot face pe site-ul clinicii: https://saneos.ro sau telefonic, la numerele 0770 620 002 și 0369 429 000.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

UK

Acum 1 an

nu mai suntem pacienți, ci clienți... nu mai putem spera la îmbunătățirea serviciilor, la un nou spital dacă atâtor oameni de afaceri le convine să fie sistemul în halul ăsta... clinici private la tot pasul
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Mamā ce mega industrie si CE mega business este āsta cu clinicile!!!!! Catralioane de miliarde de euro se spalā in industria asta. Bā copii, Io am fost prin locuri super-mega-benga din lumea asta, eu n-am vāzut clinici medicale private cu o densitate asa de mare la mia de locuitori ca aici nicāieri ! New York? Slābut ! Adelaide ( Doamne-fereste sā ai vreo problema de sanatate acolo, crāpi cu zile si dacā ai buzunarul plin de dolari) , Londra? Dacā nu esti inrolat intr-un sistem care sā iti permits accesul la in tratament intr-o clinicā privatā esti fiu' ploii. In Italia, Spania , ce sā mai vorbim! Bā, la noi, clinicile sunt 6-7 intr-un cartier !!!! Toate aratā de zici cā-s Burj khalifa ! In parcare masini care învinetesc de invidie douā echipe de fotbalisti din Premiere League. Bā mai lāsati-o naibii ! La noi se asteaptā retete compensate pentru Paracetamol de catre 85% din populatie dar altfel cresc mega-clinici la fiecare colt de strada. De unde pana mea banii ? Cum vin, cum circulā ? Bā un echipament de ultrasound intr-o clinicā din New York se ia in leasing pe 10 ani frate si la noi clinicile au echipamente platite in avans cu 5 luni inainte de deschidere!!!! Ceva e putred, dar nu în Danemarca, aci la noi !
Raspunde

Nonick

Acum 1 an

Aha, deci tu preferi să mori cu banii în buzunar ca-n Adelaide decât să ai de unde alege. Bine, boss, ai o logică beton.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

@ Nonick : nu , nu vreau sā crāp cu banii în pungā ( ca-n Adelaide ) dar nici nu vreau sā dau banii din pungā pe sedii si masini si povesti cu zâne . Crede-mā, stiu ce vorbesc ! Tu ai idee câti bani pompeazā companiile de medicamente in de-al de āstia care sā ne prescrie nouā medicamentul" X " care are exact aceleasi caracteristici cu medicamentul " Y " doar cā e de 17 ori mai scump? Ideea e cā atunci când intru intr-o locatie ca asta de-aici si niste dudui dragute-foc si cu zâmbete tip reclamā Colgate imi printeazā si imi si trimit pe " aplicatie " reteta , stiu sigur cā sunt" fācut grobian " la buzunar, iar uelbiingul meu nu conteazā pentru ei. Si crede-mā , eu fac banii tare-tare greu.
Raspunde

Nonick

Acum 1 an

@Sparrow: Cuvantul cheie era "alege". Tu alegi ce ai zis, eu poate aleg altceva. Care e problema?
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Gadgeturile de ultimă generație fac toți bani.
Raspunde

Izabell

Acum 1 an

Daca serviciul de sanatate publica ar functiona normal: infrastructura si dotari noi/moderne si medici a caror activitate sa fie doar la stat (unde sunt platiti foarte bine), atunci clinicile private ar avea mult mai putini clienti si nu ar mai aparea ca “ciupercile dupa ploaie”. Dar pana cand spitalele de stat se “renoveaza” an de an cu sume imense si rezultatele sunt tot o “carpeala damboviteana”, iar medicii profesionisti te trimit oricum la ei la “privat”, clinicile vor avea clienti. Insa mai grav mi se pare faptul ca medicii care penduleaza intre spitalul de stat si cabinetul privat pentru a face consultatii pe banda rulanta, de obicei in cadrul mai multor clinici, sunt supraincarcati si obositi, astfel ca de multe ori nici nu mai au rabdare sa consulte cu adevarat pacientii. Cred ca fiecare ati observat acest lucru…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus