Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Imaculat - film românesc premiat la Veneția, proiectat în avanpremieră la Sibiu

Imaculat - film românesc premiat la Veneția, proiectat în avanpremieră la Sibiu

A 6-a ediție ESTE FILM Festival va fi deschisă de un film românesc, IMACULAT, în avanpremieră la Sibiu. Proiecția va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în prezența regizoarei Monica Stan și a actriței Ana Dumitrașcu.

IMACULAT spune povestea Dariei, care ajunge la dezintoxicare pentru a scăpa de dependența de droguri insuflată de prima ei dragoste. Inocenţa ei afișată o salvează de avansurile sexuale ale celor mai mulți dintre narcomanii din centru și îi aduce protecția lor. Ajunsă în centrul atenției, Daria descoperă că tratamentul special vine cu un preț mare.

Debutul în lungmetraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark a fost premiat de trei ori la Festivalul Internațional de Film de la Veneția: Premiul pentru debut Luigi De Laurentiis, Authors under 40 Award pentru cel mai bun scenariu şi Premiul pentru regie al secțiunii Giornate degli Autori.

„Povestea este inspirată dintr-o experiență personală prin care am trecut într-un moment în care nici nu mă gândeam că voi face film. De fapt, nu știam nici măcar ce voi face cu viața mea, eram complet confuză, dar știam că tocmai trăisem o experiență extraordinară. Învățasem ceva care mă schimbase pentru totdeauna și care nu putea fi ținut doar pentru mine. "Imaculat" este o poveste despre seducție, dar nu doar într-un sens convențional. E seducția propriei imagini și a oglindirii tale în ochii celuilalt”, spune Monica Stan, regizor.

Biletele pot fi achiziționate online prin Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-film-festival-imaculat), precum și în spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet unic este de 20 lei.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 5 zile

Gratie criminalilor MAI, ISU, Sanatate, etc, romanii sunt premiati pe filme de horror si groaza gen Colectiv, Moartea domnului Lazarescu, etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus