Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Iohannis: Inflaţia este doar un factor. Vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei

Iohannis: Inflaţia este doar un factor. Vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că inflaţia este 'doar un factor' şi are încredere că Guvernul a luat şi va lua în continuare 'măsurile care se impun', menţionând că problema nu este românească, ci doar una globală.

"Inflaţia este doar un factor şi ca să încep cu un răspuns simplu, am toată încrederea că Guvernul a luat şi va lua în continuare măsurile care se impun", a afirmat Iohannis, potrivit Agerpres.

El a spus că inflaţia, situaţia economică dificilă, preţurile la energie nu au apărut fiindcă cineva în România a lucrat prost sau nu şi-a făcut treaba, ci din cauza războiului.

"Guvernul, Parlamentul, politicienii - la modul general - îşi fac treaba şi în multe situaţii se găsesc anumite soluţii, dar nu este cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, asupra Parlamentului sau asupra clasei politice. Vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei", a adăugat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Spitalul Clinic Colentina, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 569

Comentarii

6 comentarii

Contra

Acum 1 lună

Vinovati sunt cei care ne conduc din umbra! Si pe dvs.
Raspunde

Eu

Acum 1 lună

Că și cum gazul , curentul și uleiul,etc. au crescut fix de când a început războiul. Alo, de președinte, liberalizarea prețului la energie s-a făcut din vara trecuta , iar Puțin a intrat în scenă în 24 februarie ac.
Raspunde

Adi

Acum 1 lună

Tiparirea de bani, indatorarea tarii pentru mentinerea unei structuri bugetare supradimensionate, infiintarea de diverse sinecuri etc de cine tine oare?
Raspunde

Elzorab

Acum 1 lună

Ce tupeu are plavanul. Dypa ce chiar el a recunoscut ca statul pe care il conduce e esuat. Nu a facut nimic penteu tara. A trecut prin mandate ca voda prin loboda si s-a inconjurat de mediocritati care au adus tara in situatia in care este iar acum vine si da vina pe....Putin. Cata obraznicie.
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Deci Putin a înscăunat mafia si corupția in vârful statului, nu vicleanul Iohannis.
Raspunde

Codru

Acum 1 lună

Gata.... Putin e de vina pentru tot, acum ! V-ati scos, sobolanilor, cu minciuna asta... sau asa credeti. Ratatilor, in primul rand voi ati adus sandramaua globalista NATO, peste noi si langa rusi !!!! Sa nu uitam asta ! Acum o sa auzitm Putin Putin Putin.... ca si cum Putin a vandut si distrus toata tara asta timp de 33 de ani, nu voi ratatii cioflingari de la conducere ! Credeti ca ati gasit tap ispasitor.... credeti numa, ca credeti fara rost. Lumea va stie cine si ce sunteti... niste sarlatani, iar acum v-ati dat mana cu sarlatanii de peste ocean sa mergeti toti la furat in Rusia.... ca pe vremea lui Napoleon sau Hitler.... ultimele scursuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus