Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Autostrada A1, viaductul de la Aciliu: mâine se deschide o cale, luni se închide cealaltă, pe 21 de km de autostradă

Autostrada A1, viaductul de la Aciliu: mâine se deschide o cale, luni se închide cealaltă, pe 21 de km de autostradă

Lucrările pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație a viaductului Aciliu vor continua din prima zi a săptămânii viitoare pe calea 2, cea aferentă sensului de mers Sebeș – Sibiu, anunță autoritățile.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că lucrările de înlocuire a rosturilor pe calea 1 (sensul de mers Sibiu – Sebeș) s-au încheiat, iar traficul va fi redeschis, după care vor fi introduse noi restricții. ”Sâmbătă, 14 mai 2022, se va deschide circulația pe A1, calea 1 (Sibiu - Sebeș), iar de luni, 16 mai 2022, se va închide calea 2 (Sebeș - Sibiu), între nodul rutier Cunța și Săliște, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Aciliu”, se arată într-un comunicat remis de CNAIR cititorilor Turnul Sfatului. Între cele două noduri rutiere (cel de la Cunța și cel de la Săliște) distanța este de 21 de km pe autostradă.

CNAIR estimează că lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație se vor încheia pe 4 iunie. ”Perioada de execuție estimată a lucrărilor (16 mai 2022 – 4 iunie 2022) la viaductul Aciliu poate varia în funcție de condițiile atmosferice”, se mai arată în comunicatul citat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus