Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Supraviețuitorul accidentului de pe Nicolae Iorga este în spital. „Se fac investigații”

Supraviețuitorul accidentului de pe Nicolae Iorga este în spital. „Se fac investigații”

Bărbatul care a supraviețuit după ce a fost lovit de mașină pe trotuar, pe strada Nicolae Iorga, este în spital sub supravegherea medicilor.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Sibiu, este vorba de un bărbat de 41 de ani care a fost adus conștient la Unitatea de Primiri Urgențe. În acest moment se fac investigații medicale pentru stabilirea conduitei terapeutice, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al unității medicale.

Vă reamintim că două persoane au fost lovite de mașină, în timp ce se aflau pe trotuar, pe strada Nicolae Iorga, după ce un șofer a ieșit cu autoturismul de pe carosabil, încercând să evite coliziunea cu mașina din fața sa. Un pieton a murit.

Citește și Un bărbat a murit și altul a ajuns la spital, după ce au fost loviți de mașină, pe trotuar, pe strada Nicolae Iorga

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Javert

Acum 3 zile

Propun ca pentru fluidizarea traficului în Sibiu toate trecerile de pietoni să fie desființate ,la fel să se facă și cu trotuarele . De cel puțin de 10 ani acest oraș aparține mașinilor și nu oamenilor așa cum ar fi normal.Sibiul a devenit o mare parcare cu zeci de mii de mașini care stau la semafoare cu motoarele pornite și poluează aerul. Din cauza inflației de autoturisme ,autoturisme care blochează circulația pe strazi , apar ambuteiaje provocate stres ,golănie sau grabă așa cum vedem în acest articol unde toate victimele sunt tot pietonii.În orce caz, toate deciziile din ultimii 15 ani ale primăriei Sibiu au făcut ca să scadă calitatea vieții din această urbe spre satisfacția posesorilor de mașini.
Raspunde

Javert

Acum 3 zile

P.S Mi-a scăpat concluzi. După felul în care șoferul a evitat coliziunea cu cealaltă mașină este cât se poate de clar că în subconștientul șoferului sibian un jeg de mașină valorează mai mult decât viața unui OM! SPER CĂ ACEST CRIMINAL SĂ PRIMEASCĂ MULȚI ANI !

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 3 zile

Victima se afla in locul si timpul nepotrivit precum la trasnet.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus