Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un bărbat a murit și altul a ajuns la spital, după ce au fost loviți de mașină, pe trotuar, pe strada Nicolae Iorga

Un bărbat a murit și altul a ajuns la spital, după ce au fost loviți de mașină, pe trotuar, pe strada Nicolae Iorga

Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit la un accident care s-a petrecut în urmă cu scurt timp pe strada Nicolae Iorga. O persoană a murit și o alta a ajuns la spital.

Actualizare. Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, sibian, în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat 2 pietoni. Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs în zona intersecției cu str. Luptei, anunță Luciana Lazăr, din partea IPJ Sibiu.

Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea, în vârstă de 40 de ani, este transportat la UPU. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs acest regretabil accident rutier.

Citește și Supraviețuitorul accidentului de pe Nicolae Iorga este în spital. „Se fac investigații”

Știre inițială. Din primele informații, în accident sunt implicați doi pietoni, transmite sg.maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La fața locului a ajuns și un echipaj de descarcerare.

Foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Kukuruku

Acum 1 an

E plin de nebuni si de distrusi care au pe mana fieratanii de sute de kile pe care le conduc cu viteza. Ar fi bine daca ar disparea masinile personale din localitati. Oamenii sunt prea praf ca sa mai conduca.
Raspunde

Gurdiș

Acum 1 an

Aveți perfectă dreptate, Sibiul nu este un oraș atât de extins ca suprafață încât să mergi la serviciu cu "jîpanul" sau să-ți duci copii la școală sau la grădiniță! Toate mașinile personale ar trebui interzise, suplimentate mijloacele de transport în comun!!!

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Mnu, si in orasele mai mari sa fie tot asa, daca e cazul. Eu vad ca la Sibiu in fiecare luna sunt (cel putin) nenorociti cativa pietoni de terminati din astia, dar poate si in alte locuri e tot asa, n-am urmarit.
Raspunde

K

Acum 1 an

nici pe trotuar nu mai suntem în siguranță din cauza nemernicilor și din cauza statului eșuat care nu mai are nici o soluție pt nimic

Raspunde

Radu

Acum 1 an

Lipsa poliției de pe străzi. Toate mașinile sunt parcate și stau la umbra. Nicio acțiune preventivă iar când s întâmplă constata cine e de vina.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus