Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1 a celebrat Ziua Încrederii

Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1 a celebrat Ziua Încrederii

Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1 din Sibiu s-au bucurat ieri de activități prilejuite de Ziua Încrederii.

Școala sibiană a demarat cu această ocazie proiectul Școala Încrederii, derulat de Transylvania College în mai multe școli din țară. Au fost organizate ateliere și chiar un flashmob.

„Am celebrat cu fast întreaga zi, avându-i alături pe elevii noștri, pe părinții acestora și pe toți cei care și-au dorit să ne fie aproape. Ziua a debutat cu prezentarea proiectului și a schimbărilor minunate prin care vom trece împreună în următoarea perioadă. Apoi, am petrecut cu toții un timp extraordinar, în cadrul a cinci ateliere care au avut ca scop comun dezvoltarea încrederii în forțele proprii, dar și încrederea în ceilalți. Cele cinci ateliere s-au concentrat pe activități de pictură, muzică, jocuri, film și artizanat. Cadrele didactice împreună cu elevii, elevii între ei, cât și părinții alături de proprii copii, au colaborat astfel încât rezultatul muncii în echipă să fie unul pe măsură. Finalul evenimetului a fost marcat de un flashmob emblematic pe care îl vom relua la toate evenimentele speciale destinate Școlii Încrederii”, transmit organizatorii evenimentului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus