Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Crosul Primăverii are loc astăzi la Mediaș – concurenți de la 5 la peste 60 de ani

Crosul Primăverii are loc astăzi la Mediaș – concurenți de la 5 la peste 60 de ani

Crosul Primăverii începe astăzi de la ora 10, în cartierul Binder Bubi din Mediaș. A doua ediție a evenimentului sportiv este organizată de Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Clubul Sportiv Atletic Star Mediaș.

Startul competiției va avea loc la ora 10, în „Șura lui Binder“. Evenimentul se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. „Obiectivul acestuia este de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților”, spun organizatorii.

Distanțele de alergare sunt 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 și  9 ani și 4 km pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 și 60(+) ani. Premiile oferite vor consta în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă.

crosul primăverii mediașcrosul primăverii mediașcrosul primăverii mediaș

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus