Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

A început demontarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Aciliu

A început demontarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Aciliu

A început demontarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Aciliu de, de pe autostrada A1, pe sensul Sebeș - Sibiu, anunță reprezentanții DRDP Brașov. 

Pentru a permite executarea acestor lucrări traficul a fost închis complet pe sensul Sebeș - Sibiu, între nodurile Cunța și Săliște, iar circulația se desfășoară deviat pe DN1.

Operațiunea va dura aproximativ trei săptămâni, transmite sursa citată. În acest interval vor fi executate și alte lucrări de reparație atât la îmbrăcămintea asfaltică, precum și la sistemele de siguranță rutieră pe tronsonul restricționat.

Citește și Autostrada A1, viaductul de la Aciliu: mâine se deschide o cale, luni se închide cealaltă, pe 21 de km de autostradă

CNAIR estimează că lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație se vor încheia pe 4 iunie. ”Perioada de execuție estimată a lucrărilor (16 mai 2022 – 4 iunie 2022) la viaductul Aciliu poate varia în funcție de condițiile atmosferice”.

foto DRDP Brașov

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

poate refac si marcajele, de DEZASTRU zona!!! nu mai zic de panourile de semnalizare rutiera care sunt toate ruginite!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus