Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Fată de 14 ani, căutată în Sibiu. Cine o vede e rugat să sune la 112

Fată de 14 ani, căutată în Sibiu. Cine o vede e rugat să sune la 112

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, nu și-a găsit acasă fiica minoră, CLOPOTAR PUIA, în vârstă de 14 ani. Familia domiciliază în sat Nocrich, comuna Nocrich, județul Sibiu, anunță IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălţime 160 cm, greutate 60 kg, constituţie atletică, păr lung, prins în două cozi împletite, față ovală, ten deschis.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, bluză cu mânecă lungă de culoare roșu.

Semne particulare: pe degetul inelar al mâinii stângi prezintă o pată vizibilă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 597

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus