Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Ghiță Ciobanu, întâlnire cu premierul Ciucă și ministrul Agriculturii. Problemele oierilor: pășunile, procesarea produselor și lipsa forței de muncă

Ghiță Ciobanu, întâlnire cu premierul Ciucă și ministrul Agriculturii. Problemele oierilor: pășunile, procesarea produselor și lipsa forței de muncă

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă i-a primit marți, la Palatul Victoria, pe reprezentanții Asociației Profesionale a Ciobanilor, organizație condusă de Gheorghe Dănulețiu, cunoscut și sub numele de Ghiță Ciobanu.

”La întâlnire, alături de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunitățile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum și soluțiile necesare pentru dezvoltarea acestui sector”, se arată într-un comunicat de presă remis de Guvern.

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea pășunilor, procesarea produselor, genotiparea sau lipsa forței de muncă. La rândul său, premierul i-a asigurat de întreg sprijinul Guvernului față de producătorii de ovine, urmând ca, împreună cu ministrul Agriculturii, să fie identificate și implementate soluțiile necesare, în parteneriat cu instituțiile statului, se mai arată în comunicat.

Gheorghe Dănulețiu a ajuns președinte al asociației după ce fondatorul acesteia, Dan Petrescu, a acceptat oferta de a candida la primăria Curtea de Argeș, județul Argeș, pe listele Partidului Mișcarea Populară.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 401

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus