Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Echipa de baschet U14 feminin a Sibiului participă la Turneul Final al Campionatului Național

Echipa de baschet U14 feminin a Sibiului participă la Turneul Final al Campionatului Național

Fetele de la echipa de baschet U14 a Sibiului iau parte la Turneul Final al Campionatului Național. La start se aliniază cele mai bune 12 echipe la acest moment din țară. Toate partidele din cadrul turneului final feminin se vor desfășura în sala Agronomia din București.

ABC CSU Sibiu face parte din Grupa 1C alături de ACS Dan Dacian București și Sportul Studențesc București.

Programul echipei sibiene la București este următorul:

18.05.2022, ora 13:00 – ABC CSU Sibiu vs ACS Dan Dacian București

19.05.2022, ora 08:30 – Sportul Studențesc vs ABC CSU Sibiu

În funcție de clasarea în grupă, fetele vor continua competiția în jocurile pentru clasarea finală, care se vor desfășura între 20 și 22 mai.

Echipa U14 feminin a clubului din Sibiu este antrenată în acest sezon de Nikola Aksentijevic și Andra Geleriu, iar lotul pentru acest sezon a avut următoarea componență: Paula Berța, Sarah Alexandru, Adina Imbăruș, Corina Marți, Patricia Rebegel, Sonia Presecan, Anamaria Vasiu, Alix Tordir, Sarah Brișan, Maria Dinu, Olivia Mărgineanu, Ștefania Mariblanca Agache, Yvonne Crișan-Ndou, Amalia Stan, Alesia Nicula.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus