Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

VIDEO Cine sunt cei care vor organiza show-ul cu drone de la FITS 2022. Anul trecut au făcut afișajele vizuale de la Saga Festival

VIDEO Cine sunt cei care vor organiza show-ul cu drone de la FITS 2022. Anul trecut au făcut afișajele vizuale de la Saga Festival

În premieră, în acest an, în deschiderea și în închiderea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, vom avea parte de două spectacole speciale cu 200 de drone care vor decora cerul orașului cu mai multe desene și mesaje. Licitația pentru acest show a fost câștigată de o firmă din București, EVSKY, specializată în organizarea de spectacole cu drone, iar valoarea contractului este de aproximativ 31.000 de euro.

Afișajele vizuale de lumini aeriene cu drone la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2022 vor cuprinde două momente nocturne vizuale diferite, unul de deschidere, și unul de închidere integrate pe un fond muzical, cu vizibilitate din mai multe puncte din jurul evenimentului. Conform cerințelor naționalului sibian, durata fiecărei reprezentații vizuale va fi de 12 minute în intervalul orar 23-24, în zilele de 24 iunie și 3 iulie, adică la începutul și la finalul FITS 2022.

Citește și: Adio, artificii! Festivalul de Teatru de la Sibiu anunță spectacole aeriene cu drone în locul artificiilor

„Nerăbdarea a fost mare, dar așteptarea a luat sfârșit! Vă așteptăm pe 24 iunie și 3 iulie pentru o simfonie de lumină pe cerul nopții, deasupra Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, în deschiderea și închiderea ediției a 29-a a FITS. Animații create din peste 200 de drone vor dezvălui spectaculoasa poveste FITS. Show-ul cu drone este integrat cu un spectacol de lasere, pentru a prezenta un eveniment vizual și auditiv de proporții epice”, au scris cei de EVSKY pe pagina lor de facebook.

Show-uri spectaculoase organizate de firma care a câștigat licitația  

Conform site-ului de prezentare, firma este prima din România care a integrat show-urile cu drone în evenimentele din țara noastră. „Echipa noastră cu experiență este dedicată să aducă arta și tehnologia împreună folosind imaginația creativă și inteligența artificială colectivă”.

Show cu drone la Festivalul Saga, spectacol de lumini în jurul Coloanei Infinitului sau show inedit la Alba Iulia cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României sunt doar câteva dintre evenimentele la care cei de la EVSKY drone Show au contribuit.

Despre FITS 2022

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 24 iunie -3 iulie, iar programul evenimentelor se găsește pe site-ul FITS. În acest an, la Sibiu sunt așteptați peste 3.300 de participanți care vor lua parte la cele 575 de evenimente programate în cele 70 de spații de joc, iar tema propusă de organizatori pentru această ediție este frumusețea.

Artiștii din acest an care se alătură constelației de pe Aleea Celebrităților la a 29-a ediție a Festivalului sunt: Ion Caramitru, Claus Peymann, Éric-Emmanuel Schmitt, Götz Teutsch, Krzysztof Warlikowski și Sasha Waltz.

Sursă foto și video: EVSKY Drone Show/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus