Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
23°C

Premieră la FITS: Spectacole cu 200 de drone pe cerul Sibiului

Premieră la FITS: Spectacole cu 200 de drone pe cerul Sibiului

Anul acesta, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu pregătesc momente speciale în deschiderea și închiderea evenimentului. Este vorba despre două spectacole cu 200 de drone care vor decora cerul Sibiului cu mai multe desene și mesaje.

Sibienii se vor putea bucura în acest an de un show special la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu. Teatrul Național Radu Stanca a scos la licitație un contract în valoare de aproximativ 31.000 de euro prin care își propune achiziționarea unui show în care 200 de drone care vor decora cerul Sibiului, show care va fi vizibil din mai multe puncte ale orașului.

Conform cerințelor naționalului sibian, durata fiecărei reprezentații vizuale va fi de 12 minute în intervalul orar 23-24, în zilele de 24 iunie și 3 iulie, adică la începutul și la finalul FITS 2022.

„Afișajele vizuale de lumini aeriene cu drone la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2022 vor cuprinde două momente nocturne vizuale diferite, unul de deschidere, și unul de închidere integrate pe un fond muzical, cu vizibilitate din mai multe puncte din jurul evenimentului”, se arată în licitația lansată ieri de organizatorii FITS.

Programul va fi aprobat de Turnul de Control Aerian Sibiu.

Citește și: Foc de artificii de pe Dealul Gușteriței, vizibil în cea mai mare parte a Sibiului

Sursă foto: China.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ionutz

Acum 4 luni

Alo? Primaria? Ati innebunit? 31.000 de euro doar pt un program de 12 minute, in timp ce bate un razboi la usa, iar pandemia nu e gata? Banii sibienilor tocati de un grandoman capsat. Sibienii dorm?
Raspunde

CX

Acum 4 luni

Sper sa nu cada peste noul spital sau pentru vreo scoala/gradinita noua.
Raspunde

Intrebare

Acum 4 luni

drone Bayraktar?
Raspunde

Gogu Parlogu

Acum 4 luni

Cred ca de fapt cumpara dronele si le fac cadou dupa festival angajatilor primariei. Ca vrea si gura lor ceva, nu??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus