Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Actualizare. Echipajul SMURD a reușit să-l resusciteze pe bărbatul care a căzut în timp ce conducea o trotinetă electrică. Acesta este în continuare în stare gravă

Actualizare. Echipajul SMURD a reușit să-l resusciteze pe bărbatul care a căzut în timp ce conducea o trotinetă electrică. Acesta este în continuare în stare gravă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani este în stare gravă după ce a căzut cu trotineta în parcul Sub Arini, în zona terenurilor de tenis.

Actualizare 2 Echipajul SMURD cu medic care a răspuns apelului de ajutor a aplicat manevrele de resuscitare bărbatului care a răspuns manevrelor. Acesta a fost transportat apoi la UPU Sibiu, în stare de inconștiență cu traumatism cranio cerebral grav.

La sosirea forțelor, bărbatul se află în stop-cardio respirator.

Actualizare Polițiștii sibieni anchetează circumstanțele producerii accidentului din parcul Sub Arini. Bărbatul a căzut de pe o trotinetă electrică, informează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.Acesta primește îngrijiri medicale și este în stare de inconștiență.

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care un bărbat de aproximativ 50 de ani, în timp ce conducea o trotinetă electrică, a căzut pe o alee din Parcul Sub Arini, în mun. Sibiu.
Barbatul primește îngrijiri medicale, inconștient," transmite sursa citată.

Știre inițială. Potrivit primelor informații culese din teren, acesta ar fi căzut cu trotineta și nu purta cască de protecție. 

La fața locului intervine un echipaj SMURD cu medic, precum și un echipaj de poliție. 

Revenim cu amănunte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 1 an

Bine ca a scapat cu viata...Pe Gyuri Pascu l-au resuscitat cu un diazepam pentru infarct si la 5 dimineata era rezolvat.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Asta pentru ca se dau pe mizeriile alea de trotinete electrice fara niciun fel de echipament de protectie desi viteza cu care circula (fara nici o grija fata de ceilalti participanti la trafic sau pietoni) este destul de mare
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Sa fi vazut vreo doi cu casca in tot anul de cand sunt trotinete de inchiriat. Zici ca au impresia ca se dau cu trotinete clasice. La cei cu trotinete proprii am vazut insa mai des sa poarte casca. Ar trebui ca trotinetele sa aiba si casti cu gps si daca nu ti-o pui sa nu te lase sa pleci. Sau sa te lase cu 5 km/h. Sa scape cu bine!
Raspunde

Ovidius

Acum 1 an

Trotinetele astea de închiriat ar trebui limitate la 15 km/h, oricine le poate folosi copii bătrâni fără pic de experiență sau îndemânare. Sunt periculoase in mâinile acestora atât pt ei cât și pt cei din jur.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus