Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Artiști români din țară și din străinătate se reunesc la Sibiu pentru o expoziție inedită

Artiști români din țară și din străinătate se reunesc la Sibiu pentru o expoziție inedită

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 14, la Hotel Împăratul Romanilor, sibienii sunt invitați să participe la expoziția de pictură „Fereastra spre suflete” organizată de Mariana Frum.

Expoziția al cărei vernisaj are loc sâmbătă adună laolaltă lucrări ale unor artiști români din țară și din străinătate. Printre invitați se va afla și Anca Nistoroiu care va vorbi despre pictura energetică.

„Dintre toți aceștia care pictează cu sufletul, avem și o tânără speranță, un puști din Cugir, Vlad Faloba. Mulțumesc oficialităților sibiene care m-au sprijinit în acest proiect. Mulțumesc în mod special doamnei Gudrun-Liane Ittu care prin pregătirea și sensibilitatea dânsei, curatoriază acest eveniment. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Mariana Frum pe pagina sa de facebook.

Printre cei care vor expune sâmbătă sunt artiștii Cătălina Armeanu, Victoria Țapu, Marian Badea, Paula Mariana Smaranda, Mariana Balteșiu, Felicia Drăghici, Sârbu Christiana, Lidia Zadeh.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus