Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Usoare
Acum
20°C

Actualizare: Un bărbat și-a pierdut viața în incendiul de la Cisnădie

Actualizare: Un bărbat și-a pierdut viața în incendiul de la Cisnădie

Actualizare 18:40. Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui aparat de încălzit cu improvizații.

Actualizare: Un bărbat de 56 de ani și-a pierdut viața în incendiul care a izbucnit într-o încăpere a unei case din Cisnădie. Acesta a fost scos de pompieri în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

Saj Sibiu a trimis de urgenta trei ambulante, două de la Cisnadie și unul de tip C (cu medic) de la Sibiu, în Cisnadie unde intr-o camera dintr-un imobil a izbucnit un incendiu. Echipajele SAJ, împreună cu forțele ISU, au intervenit si au găsit în imobil, un bărbat de 56 de ani ani care prezenta arsuri pe 45-50 % din suprafața corpului. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator. După mai multe minute de resuscitare, efectuate de echipajele SAJ ,din păcate barbatul a fost declarat decedat,el nerăspunzând manevrelor aplicate, transmit reprezentanții Ambulanței. 

Incendiu Cisnadie

Potrivit pompierilor, incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere de aproximativ 16 mp la o cantitate de deșeuri textile și plastice. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către forțele de intervenție și urmează să se stabilească posibila cauză a izbucnirii incendiului.

Știre inițială: Pompierii sibieni anunță un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe din Cisnădie, de pe strada Dezrobirii. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere de la Punct de lucru Șelimbăr, două echipaje SAJ cu medic și membri ai SVSU Cisnădie cu o autospecială de stingere. 

Din primele informații, incendiul se manifestă în interiorul unei camere a unei case de locuit. Incendiul este localizat în momentul de față și se lucrează la lichidarea acestuia. Din informațiile primite de la fața sunt două persoane care primesc îngriji medicale. Intervenția se află în dinamică. 

Locuinta Cisnadie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus