Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Se amenajează foam pit-ul din Skatepark Obor. Instalația este una dintre puținele din țară

Se amenajează foam pit-ul din Skatepark Obor. Instalația este una dintre puținele din țară
Primăria Sibiu anunță pe paginile sale de socializare că se amenajează foam pit-ul din Skatepark Obor. Este vorba despre o instalație special creată pentru cei care doresc să facă sărituri fără să aibă grija aterizării. Este o investiție de 667 000 lei.
 
 
Reprezentanții Primăriei Sibiu spun că încep amenajarea foam pit-ul din Skatepark Obor. Începerea proiectului a fost anunțată încă din luna martie a acestui an, iar termenul de finalizare este de șase luni. Aleșii locali spun că instalația este una dintre puținele din țară. Cunoscută mai ales în străinătate, pentru efectul de „săritură fără grija aterizării”, foam pit-ul le va da siguranță în executarea manevrelor iubitorilor de sporturi extreme.
„Tinerii utilizatori mi-au transmis că își doresc și acest tip de instalație, pentru a învăța mai ușor trick-uri noi în siguranță - și le-am promis că vom extinde parcul”, a spus primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor, despre investiția de 667 000 lei.
Foam pit-ul va avea un acoperiș textil pentru protecția solara și o instalație de iluminat - garanția faptului ca fotografiile în acțiune vor ieși bine și seara. 
 
 
 
 
 
 
 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Birtu

Acum 1 lună

La spitale noi sintem tot primii din tara? Dar la scoli,gradinite noi? Stiu ca la prostii gandite de femei la conducere sintem primii dar nici chiar asa!

Raspunde

DB

Acum 1 lună

piticii pe creier atacă din nou! urmează submarin la Binder.

Raspunde

Silviu

Acum 1 lună

Cea mai inutila inverstitie dintre investitiile inutile ale Primariei Sibiu. Oare este o intamplare faptul ca este una dintre putinele din tara?

Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

inca o MEGA TAMPENIE marca primaria Sibiu & "d-na Fodor"!!!
Raspunde

Rob

Acum 1 lună

667.000 de lei investiție pentru 10-15 persoane ca să "învețe trick-uri în siguranță". Dacă e vreun *** de la primărie prin secțiunea de comentarii, citiți încet fraza și spuneți dacă sună bine.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus