Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
23°C

Dosare penale pentru trei femei și un bărbat - au condus sub influența drogurilor, în weekend

Dosare penale pentru trei femei și un bărbat - au condus sub influența drogurilor, în weekend

Trei medieșence și un sibian s-au ales cu dosare penale în weekend pentru că au condus după ce au consumat substanțe psihoactive.

Potrivit autorităților, un tânăr de 19 ani a fost prins vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei 3, pe strada Mirăslău din Sibiu. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă. De asemenea, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului condus era expirată din data de 17 mai. În urma celor constatate, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot sâmbătă, înainte de miezul nopții, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada A. I. Moraru de către o localnică în vârstă de 18 ani.Testarea tinerei cu apartul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

La aceleași dată și oră, tot în municipiul Mediaș, de această dată pe strada Gheorghe Lazăr, o altă conducătoare auto, medieșeancă în vârstă de 41 de ani, a fost testată cu dispozitivul de detectare a substanțelor psihoactive, aparat care a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

De asemenea, azi-noapte, cu puțin după miezul nopții, tot în Mediaș dar pe strada Calafat, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat o altă conducătoare auto a cărei testare cu aparatului Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă. Este vorba despre o localnică în vârstă de 19 ani.

Toate trei șoferițele sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus