Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
25°C

MS: Diagnosticul de variola maimuţei pentru cetățeanul român internat la Atena a fost infirmat

MS: Diagnosticul de variola maimuţei pentru cetățeanul român internat la Atena a fost infirmat

Diagnosticul de variola maimuţei pentru cetăţeanul român care a fost internat într-un spital din Atena a fost infirmat, a informat luni Ministerul Sănătăţii.

Potrivit sursei citate, pacientul a fost diagnosticat cu varicelă, starea lui de sănătate este bună şi a fost externat.

"În urma informărilor realizate la nivelul Ministerului Sănătăţii prin discuţii cu Misiunea română în Republica Elenă, am fost informaţi că diagnosticul de variola maimuţei pentru cetăţeanul român care a fost internat într-un spital din Atena a fost infirmat. Pacientul a fost diagnosticat cu varicelă, starea lui de sănătate e bună şi a fost externat", afirmă aceeaşi sursă, citată de Agerpres.

Testele serologice efectuate în cazul turistului nu au depistat această boală, ci varicelă, anunţa duminică Departamentul elen de Sănătate Publică, potrivit AFP.

"Variola maimuţei nu a fost detectată în urma analizelor serologice la bărbatul internat la spitalul Attikon, însă varicela a fost detectată în urma a două testări succesive", anunţa organizaţia de sănătate publică într-un comunicat.

foto depositphotos.com

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 339

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus