Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Piloții sibieni Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat Raliul Argeșului

Piloții sibieni Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat Raliul Argeșului

Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu continuă să câștige competiții, weekendul acesta fiind rândul Raliului Argeșului. Această victorie i-a inclus în lupta pentru titlul național din 2022.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul, în acest weekend, la Raliul Argeșului, a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, și au reușit să se impună la finalul celor 9 probe speciale, cu o lungime de 130,5 kilometri. Echipajul sibian a câștigat 8 din cele nouă probe speciale și a terminat etapa pe prima poziție în clasamentul general FIA, clasamentul general Open și la clasa RC2.

Sibienii au început competiția în forță și după prima zi, în care au fost cei mai rapizi pe toate cele cinci probe speciale programate, și-au creat un avans de peste un minut față de următorul echipaj din clasament.

„Participarea noastră la această etapă a fost confirmată în ultimul moment pentru că nu avem încă un buget clar pentru acest sezon. Mi-am dorit mult să luăm startul aici pentru că îmi plac probele și după podiumul de anul trecut îmi doream să încerc să și câștig acest raliu. În prima zi totul a funcționat perfect și le mulțumesc lui Stefano și Barbu Alexandru pentru pregătirea mașinii înaintea acestei etape”, a spus Sebastian Barbu, după prima zi din Raliul Argeșului.

mașină raliul argeșului

Duminică, în ultima zi a raliului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au avut o abordare mai prudentă și au încercat să-și conserve avantajul obținut după prima zi. Echipajul sibian a fost cel mai rapid pe trei din cele patru probe speciale programate și a obținut prima victorie din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Betano.

„Este o victorie care ne aduce în lupta pentru titlul național și asta este cel mai important. Nu puteam obține acest succes fără ajutorul întregii echipe și a partenerilor noștri cărora le mulțumesc pentru susținere și le dedic această primă victorie. Bogdan și-a făcut treaba foarte bine și am reușit să demonstrăm că putem fi rapizi pe orice fel de probe. Acum savurăm victoria, dar este clar că mai avem multe de făcut pentru a ne atinge obiectivele propuse pentru acest sezon”, a spus Sebastian Barbu, după succesul din Raliul Argeșului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus