Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Actualizare: Bărbatul de 70 de ani plecat de la domiciliu a fost găsit în localitatea Porumbacu de Jos

Actualizare: Bărbatul de 70 de ani plecat de la domiciliu a fost găsit în localitatea Porumbacu de Jos

Actualizare: Polițiștii sibieni anunță că bărbatul în vârstă de 70 de ani plecat ieri, 24 mai de la domiciliu fără a mai reveni a fost găsit pe raza localității Porumbacu de Jos. Din fericitre nu a fost victima niciunei infracțiuni. 

Știre inițială: Politiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu fac verificări pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 70 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. Toți cei care pot da informații să sune imediat poliția. 

disparut

În dimineața zilei de 24 mai a.c., o sibiancă a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că tatăl său, ARMENCIU ION, în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar, la data de 23 mai a.c., în jurul orei 13:00, de la domiciliul din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit. 
 
Semnalmente: înălțime 1,65 m, ochi albaștrii, constituție slabă, păr grizonat. 

La data plecării purta pantaloni, bluză și încălțăminte sport, toate de culoare albastră. 

Fără semne particulare. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus