Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Târgul de jucării revine la Muzeul Astra. Intrare gratuită de 1 iunie pentru copiii cu vârsta sub 14 ani

Târgul de jucării revine la Muzeul Astra. Intrare gratuită de 1 iunie pentru copiii cu vârsta sub 14 ani

Târgul de Jucării revine în acest weekend la Muzeul Astra din Sibiu. Aflat la cea de-a XV-a ediție, evenimentul începe sâmbătă, 28 mai, și continuă până miercuri, 1 iunie. În aceste zile, 25 de meșteri populari din toate colțurile țării vor susține mai multe ateliere meșteșugărești interactive.

Atelierele de confecționat moriști, pictură pe șevalet, diafilmele copilăriei, hârtie manuală, decorat turtă dulce, olărit, pictură ceramică, confecționat păpuși, ateliere de colaj - treasure hunt în natură sunt principalele activități pe care reprezentanții muzeului le pregătesc în zilele menționate. 

„Vom avea activități și pentru familii (quiz-uri și vânători de comori), trasee prin pădure, în Cursa cu obstacole a lui Creangă, campionate de jocuri de cărți pe echipe, ateliere de storytelling marca Usborne, jocuri și activități cu specific Taekwon-do, iar MindSpot invită la joacă, atât părinții, cât și copiii. Apoi învățăm cum să ne pregătim pentru Prima drumeție și ne delectăm cu spectacole de teatru interactiv – Cearta personajelor celebre, teatru de magie și spectacole muzicale – Copilăria Compozitorilor. La sfârșitul fiecărei zile, se va organiza o tombolă cu premii”, a declarat Raluca Andrei, Șef Serviciu Produse Culturale, într-un comunicat de presă.

Participarea la ateliere se face în baza biletului/ abonamentului de intrare în muzeu. De Ziua Copilului, accesul în Muzeul ASTRA este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 14 ani.

Sursă foto: Muzeul Astra

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus