Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Cum s-a petrecut crima din Brateiu: ciobanul a fost sugrumat cu propriul tricou

Cum s-a petrecut crima din Brateiu: ciobanul a fost sugrumat cu propriul tricou

Ciobanul de 65 de ani găsit mort de șeful său, sâmbătă, în afara localității Buzd, comuna Brateiu, a fost sugrumat de un coleg, cu un tricou.

Procurorii spun că, din informațiile adunate în acest dosar până în prezent, bărbatul ar fi fost ucis de un alt cioban. Cei doi aveau în grijă fiecare câte o turmă, iar șeful lor le-ar fi impus amândurora să plătească prejudiciul creat de dispariția unor animale dintr-una din turme. În acel moment a izbucnit cearta dintre cei doi oieri, victima spunând că nu vrea să plătească pentru greșeala colegului său.

„S-au furat mai multe oi de la stâna unde erau angajați cei doi ciobani. Șeful avea două turme și a dat vina pe ciobani, spunând că pagubele le va imputa din salariile lor. Între cei doi ciobani a izbucnit un conflict, pentru că unul din ei a spus „domne, de ce să plătesc și eu, dacă din turma mea nu s-a furat?”. La ceartă a asistat și socrul autorului, nu au stat mult pe gânduri și au început să se lovească reciproc. Socrul l-a oprit pe ginerele său și i-a zis celuilalt să fugă, „că ăsta e nebun și te bate”. Ciobanul a fugit, dar agresorul a scăpat de socru și s-a dus după el. L-a prins din urmă și au continuat bătaia. Victima a căzut pe jos, a primit picioare în zona pieptului și agresorul l-a strangulat pe cioban cu un tricou rupt în timpul bătăii”, arată Ioan Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Crima s-a petrecut sâmbătă, 21 mai. În jurul orei 13:13, prin apel 112, deținătorul stânei a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că l-a găsit decedat pe angajatul în vârstă de 65 de ani, domiciliat în localitatea Șaroș pe Târnave. 

Citește și Suspiciuni de omor într-un sat din județul Sibiu. Trupul unui bărbat găsit de angajator

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rosu

Acum 1 lună

Miorita laie, laie bucalaie....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus