Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Biserica Fortificată din Valea Viilor va fi restaurată printr-un proiect al Institutului Național al Patrimoniului

Biserica Fortificată din Valea Viilor va fi restaurată printr-un proiect al Institutului Național al Patrimoniului

Institutul Național al Patrimoniului a scos la licitație un contract în valoare de peste un milion de lei care prevede restaurarea Bisericii Fortificate Valea Viilor din județul Sibiu. Durata estimată a contractului este de patru ani.

Citește și Bisericile Evanghelice din Țapu, Păuca și Ruși vor fi restaurate printr-un proiect al Institutului Național al Patrimoniului

Conform licitației derulată de Institutul Național al Patrimoniului contractul va cuprinde servicii de proiectare pentru elaborarea studiilor și investigațiilor documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, proiectul pentru autorizarea execuției lucrărilor de construire, proiectului tehnic de execuție și detalii de execuție, proiectul de organizare a execuției lucrărilor documentației și lucrărilor de întreținere și asistență tehnică pentru restaurarea și punerea în valoare a monumentului istoric.

Ofertanții trebuie să demonstreze că în  ultimii trei ani la nivelul unui contract sau mai multe contracte au prestat servicii similare, respectiv servicii de proiectare tehnică aferente construcțiilor civile. Data de deschidere a licitațiilor este 29 iunie 2022, iar termenul de încheiere este 29 octombrie 2022. Valoarea estimată a contractului este de  1.099.813,79 lei. 

Sursă foto: Colinele Transilvaniei

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus