Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
21°C

Control judiciar pentru tânărul care a condus de mai multe ori drogat și cu permisul suspendat

Control judiciar pentru tânărul care a condus de mai multe ori drogat și cu permisul suspendat

După ce a condus cu permisul suspendat și drogat, un medieșean de 21 de ani va sta sub control judiciar, anunță Poliția Sibiu.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier - 2 infracțiuni de conducere având acest drept suspendat și 3 infracțiuni de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada ianuarie – mai.

Ieri, acesta a fost prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus