Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Control judiciar pentru tânărul care a condus de mai multe ori drogat și cu permisul suspendat

Control judiciar pentru tânărul care a condus de mai multe ori drogat și cu permisul suspendat

După ce a condus cu permisul suspendat și drogat, un medieșean de 21 de ani va sta sub control judiciar, anunță Poliția Sibiu.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier - 2 infracțiuni de conducere având acest drept suspendat și 3 infracțiuni de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada ianuarie – mai.

Ieri, acesta a fost prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus