Luni,
03.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Exercițiu la Centrul Chinologic, aseară: sibienii au auzit împușcături

Exercițiu la Centrul Chinologic, aseară: sibienii au auzit împușcături

Un exercițiu de la Centrul Chinologic Sibiu, care s-a întins după venirea întunericului, i-a speriat pe mai mulți locuitori. Oamenii au crezut că aud împușcături și că este vorba de un incident care s-a petrecut în Cartierul Arhitecților sau în apropiere.

Mai multe persoane, îndeosebi din Cartierul Arhitecților, au semnalat azi-noapte faptul că au auzit împușcături și o hărmălaie din zona împădurită, în apropiere de Centrul Chinologic. De fapt, potrivit conducerii Centrului Chinologic Sibiu, a fost vorba de un exercițiu desfășurat pentru pregătirea mai multor echipaje canine.

„Avem cursuri în mod constant cu colegii din țară. S-a lucrat, într-adevăr, ieri în schimbul de după-masă și s-a întins după lăsarea serii. Exercițiile sunt menite să pregătească echipaje canine profesioniste capabile să reacționeze corect în orice fel de context, inclusiv în cel simulat aseară – cu gălăgie, petarde, agitație”, explică Leonard-Claudiu Băla, directorul Centrului Chinologic „dr. Aurel Greblea” Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus