Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
23°C

CJ Cluj a emis primul certificat digital de urbanism din România şi urmează prima autorizaţie de construire

CJ Cluj a emis primul certificat digital de urbanism din România şi urmează prima autorizaţie de construire

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a emis primul certificat digital de urbanism din România şi pregăteşte o altă premieră naţională, prima autorizaţie de construire în format digital.

"Preşedintele Consiliul Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat, în format digital, smart, primul certificat de urbanism emis, în integralitate, în sistem online şi valid din punct de vedere juridic", se arată într-un comunicat remis Agerpres, vineri, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, următoarea etapă este eliberarea, de asemenea în formulă de pionierat, a autorizaţiei de construire, prima din România în acest format.

"Este un moment extrem de important, fiind primul astfel de certificat emis în România, după mai bine de 30 de ani de la Revoluţie. Este un moment istoric care poate constitui momentul declanşării procesului de digitalizare a administraţiei publice", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, conform comunicatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Hai sa nu ne mai mintim unii pe altii precum golanii....Crima organizata institutionala opereaza in orice ipostaza. Justitia romana are expertiza dovedita de judecatorul CCR Stan Gheorghe in distrugerea dosarelor si probelor digitale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus