Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Trupa ucraineană Stoned Jesus, pe scena festivalului ARTmania

Trupa ucraineană Stoned Jesus, pe scena festivalului ARTmania

Organizatorii ARTmania anunță că ucrainenii de la trupa Stoned Jesus, una dintre cele mai cunoscute trupe rock din Europa de Est, vor urca pe scena festivalului ARTmania, care va avea loc între 22 și 24 iulie.

Stoned Jesus a fost înființată la Kiev, în 2009 de către frontman-ul Igor Sydorenko și, de-a lungul timpului, a lansat 4 albume - foarte bine primite atât de public, cât și de critici si industria muzicală internațională. Recent, Stoned Jesus a semnat cu label-ul american Season of Mist si a lansat noul single Porcelain, urmând ca trupa să lanseze cel de-al cincilea album și primul sub egida noii case de discuri. Cu aproape 500 de spectacole live susținute de-a lungul istoriei lor, formația a făcut nu doar turnee în Europa ți America de Sud (de doua ori), dar a împărțit și scenele celor mai mari festivaluri cu trupe precum Rammstein, The Prodigy, Ghost, Unkle, Slayer, Korn, The Offspring, Gojira, Dream Theater, Bring Me The Horizon și chiar și cu legendarii Black Sabbath. Trio-ul a fost ales ca support band de trupa iconică Deep Purple pentru concertul lor din 2018 de la Kiev, la care au participat 10.000 de fani rock și metal.

Participarea Stoned Jesus la festivalul ARTmania vine ca urmare a lansării proiectului ARTery (artery.community) de către organizatorii festivalului, în parteneriat cu Music Export Ukraine și cu Pohoda Festival (Slovacia) – o platformă pan-europeana menită să îi ajute pe creativii ucraineni să își găsească locuri de muncă iî Europa. ARTery este o mișcare creativă al cărei scop principal este acela de a-i susține pe artiștii și profesioniștii din sectoarele creative care au fost nevoiți să plece din zone de război și de a-i sprijini in eforturile de a-și continua viețile cu demnitate în țările care îi găzduiesc.

Stoned Jesus completeaza line-up-ul ARTmania Festival, urcând pe scenă alături de trupe precum: Mercyful Fate, Meshuggah, Transatlantic, My Dying Bride, Testament si Cult of Luna.

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului ARTmania de la Sibiu are loc între 22-24 iulie 2022, iar abonamentele sunt deja disponibile pe artmaniafestival.ro, ambilet.ro, eventim.ro, entertix.ro si iabilet.ro. Toate abonamentele achiziționate pentru festivalul ARTmania în perioada 2019-2021 rămân valabile pentru ediția din 2022 a acestui eveniment, fără modificări suplimentare de cost.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Adina

Acum 1 an

E o jignire adusa neamului nostru crestin ortodox ca aduc astfel de specimene blasfemiatoare in tara noastra. Pentru cei care nu inteleg limba engleza: Stoned Jesus este o expresie care l-ar descrie pe Domnul Iisus Hristos in postura de om drogat. La asa oameni, asa tara. Nu-i de mirare ca se intampla tot felul de atrocitati acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus