Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

O femeie din Galați a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că nu a avut grijă de o căţeluşă cu nouă pui

O femeie din Galați a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că nu a avut grijă de o căţeluşă cu nouă pui

O femeie din municipiul Galaţi a primit o amendă de 3.000 de lei pentru lipsa de grijă faţă de o căţeluşă cu nouă pui, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în baza unei sesizări telefonice, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-au deplasat la un imobil situat pe strada Braşov, unde au găsit un câine (femelă) din rasa comună, cu nouă pui în vârstă de aproximativ o lună. Poliţiştii au constatat că animalul era subnutrit ca urmare a neasigurării hranei şi apei în cantităţi suficiente, adăpostul acestuia nu era corespunzător, iar deţinătorul nu i-a asigurat asistenţa medicală necesară, câinele nefiind sterilizat şi nici microcipat.

În consecinţă, având în vedere starea de pericol constatată, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus măsura plasării câinelui şi a celor nouă pui în adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile, conform OUG 175/2020.

Totodată, deţinătorul animalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor de a asigura animalului condiţii corespunzătoare şi asistenţă medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 4 luni

Poftim! Si haiducii din Sibiu vor sa se organizeze in unitati de comando ca sa casapeasca pisicile comunitare! Mai bine s-ar organiza sa mearga la plantat puieti. Ar face un bine orasului si familiilor lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus