Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO-Atenție pe DN 7: Drumarii reasfaltează tronsonul cuprins între Veștem și Boița

VIDEO-Atenție pe DN 7: Drumarii reasfaltează tronsonul cuprins între Veștem și Boița

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, care are în administrare și drumurile naționale din județul Sibiu, atrage atenția șoferilor să circule cu atenție săptămâna aceasta pe DN 7, unde se asfaltează.

Conform oficialilor DRDP, în cursul acestei săptămâni se execută lucrări de pregătire, respectiv frezare și plombare, pentru așternerea unui covor asfaltic pe DN7, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Veștem și localitatea Boița.

”Vă rugăm să circulați cu prudență în zona șantierului și să respectați semnalizarea temporară din zonă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis marți dimineață reprezentanții DRDP Brașov.

VIDEO-A început construcția noilor sensuri giratorii de la intersecția DN 1 cu drumul spre Mohu și cel spre Cisnădie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

poate vopsesc si limitatoarele de inaltime de la podul CF de la Vestem...arata JALNIC...este imaginea in oglinda a celor de la DRDP...la fel si iluminatul de la nodul rutier Vestem...din zeci de stalpi functioneaza maxim 10!!!
Raspunde

Gheorghe ion

Acum 1 an

Nu ca m.as vaita ca nu se face, dar am o nedumerire: de ce vara, cand valea oltului e cel mai full drum de pe planeta, se: - Asfaltraza pana la boita - Se face goratoriul cu drumul spre Cisnadie - Se a sfalteaza capital viaductul Valea Postei? Toate astea => ca intr.o duminica, de ex, sa iti ia vreo 5h sa tranzitezi valea oltului. Oare in aprilie/septembrie nu se puteau realiza lucrarile astea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus