Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

VIDEO-A început construcția noilor sensuri giratorii de la intersecția DN 1 cu drumul spre Mohu și cel spre Cisnădie

VIDEO-A început construcția noilor sensuri giratorii de la intersecția DN 1 cu drumul spre Mohu și cel spre Cisnădie

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță restricții de trafic pe DN 1, în zona intersecției cu autostrada Sibiu-Boița, pentru construirea noului sens giratoriu.

Conform drumarilor, circulația a fost restricționată pe o singură bandă pe sens pe DN1 la ieșirea din Sibiu spre Brașov, în zona nodului rutier de la capătul Autostrăzii A1, în dreptul localității Mohu.

”Traficul a fost deviat pentru a permite reconfigurarea intersecției prin construirea unui nou sens giratoriu. Aceste lucrări fac parte din realizarea lotului de autostradă Sibiu – Boița și vor dura până la sfârșitul anului”, au transmis oficialii DRDP Brașov.

Drumarii mai spun că până la finalul anului se va lucra la ambele sensuri giratorii, atât cel de la intersecția spre Mohu cu ieșirea de pe autostradă, cât și cel de la intersecția cu drumul spre Cisnădie.

De altfel, sunt deja aproape șapte ani de când se discută despre un sens giratoriu la intersecția cu drumul spre Cisnădie. Din cauza numeroaselor accidente care au loc în zona respectivă, autoritățile locale vorbesc despre necesitatea construirii unui sens giratoriu la intersecția spre Cisnădie încă din anul 2015.

Ideea a fost preluată și de conducerea CNAIR prin DRDP Brașov, care în anul 2018 a organizat două licitații în vederea reamenajării intersecției fără să existe vreo companie interesată de proiect.

Citește și:

FOTO-Cum va arăta noul sens giratoriu de pe DN 1, intersecția spre Cisnădie. Anul viitor ar putea fi gata

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Claus

Acum 9 luni

Poate dezafecteaza si calea aia ferata care risca sa ti se infinga in masina,mai ales vara cand fierul se distorsioneaza de la canicula.
Raspunde

Kokos

Acum 9 luni

Ba nu dezafecteaza nimic pentru ca in viitor pe acolo va trece trenul metropolitan.
Raspunde

Claus

Acum 9 luni

@Kokos Trenul metropolitan va fi unul pe levitatie,ceva japonez,dar cred ca linia aia care e cat latimea asfaltului venita din fosta zona indutriala,va fi lasata ca atractie turistica,sa ne amintim de comunism,ca sunt destui nostalgici in Sibiu,sper sa o ia in dos prin scaunul masinii,ca vad ca nu tin la masina lor,cand treci si iti rupi rotile in ea.
Raspunde

@kokos

Acum 9 luni

Pai daca vor sa o pastreze e ok, insa trebuie refacuta la nivel cu asfaltul. De mult timp e foarte denivelat acolo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus