Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Atac la un spital din Oklahoma. Un bărbat a ucis patru oameni. Dorea să se răzbune pe un chirurg care îl tratase

Atac la un spital din Oklahoma. Un bărbat a ucis patru oameni. Dorea să se răzbune pe un chirurg care îl tratase

Bărbatul care a împuşcat mortal miercuri patru oameni la un spital din statul Oklahoma urmărea să omoare un doctor pe care îl considera vinovat de durerea prin care a trecut după o intervenţie chirurgicală, relatează joi Agerpres, care citează agenţia Reuters.

Pistolarul, care a fost identificat ca un anume Michael Lewis, a intrat într-o clădire din campusul sistemului de sănătate St.Francis înarmat cu o puşcă de tip AR-15 şi a deschis focul, omorând doi medici şi alte două persoane, a precizat într-o conferinţă de presă şeful poliţiei din Tulsa, Wendell Franklin.

Lewis, care s-a sinucis, a lăsat la faţa locului o scrisoare, a menţionat Franklin.

Un număr neprecizat de persoane au fost de asemenea rănite.

Atacul de miercuri a survenit la scurt timp după două masacre care au îngrozit America şi au relansat vechea dezbatere privind întărirea controlului asupra comercializării de arme de foc şi rolul sănătăţii mentale în epidemia de violenţă armată care face ravagii în această ţară.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 842

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus