Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Caravana de donare de sânge Untold ajunge în weekend la Sibiu. Abonamente gratis

Caravana de donare de sânge Untold ajunge în weekend la Sibiu. Abonamente gratis

Campania de donare de sânge BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD, ajunge la Sibiu, la finalul acestei săptămâni.

Donatorii care vor să salveze vieți și să se bucure de distracție și experiențe unice la UNTOLD și Neversea sunt așteptați la caravana mobilă BLOOD NETWORK, sâmbătă, 4 iunie și duminică, 5 iunie, în fața Magazinului Dumbrava, între orele 8 și 14. Pentru prima dată, cei care donează sânge și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate cele opt ediții de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus