Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Șahist maghiar de talie mondială vrea să evolueze pentru România în competițiile internaționale. Convins de o casă de pariuri

Șahist maghiar de talie mondială vrea să evolueze pentru România în competițiile internaționale. Convins de o casă de pariuri

Richard Rapport (26 de ani), locul 8 mondial, vrea să lase naționala Ungariei și să evolueze pentru „tricolori” la următoarele competiții internaționale, scrie GSP.ro.

Medaliat cu argint la Olimpiada din 2014 din Norvegia, Rapport a fost convins de o ofertă venită de la casa de pariuri Superbet, pentru a renunța la steagul maghiar și a reprezenta România, anunțul fiind făcut chiar de către tatăl său.

„Principalul sponsor al Superbet Chess Classic Romania 2022, Sașa Dragic, miliardar născut în Serbia și proprietar al companiei Superbet, i-a făcut o ofertă irezistibilă de sponsorizare care i-ar da șansa reală să câștige titlul mondial în următorii ani.

Din câte știu, Ricsi s-a hotărât și a acceptat oferta, care include un viitor loc la masă sub culorile României”, a declarat tatăl lui Richard potrivit hotnews.ro.

Ungaria nu este de acord să-și piardă cel mai bun jucător de șah și se pregătește să facă tot ce este posibil pentru a-l bloca pe Richard să-și schimbe drapelul.

„Suntem hotărâți să ne asigurăm că Richárd va continua să concureze sub drapelul maghiar, aducând glorie șahului maghiar și patriei sale. Anul trecut am concurat și am câștigat dreptul de a organiza a 44-a Olimpiadă de Șah la Budapesta în 2024, al cincilea mare eveniment sportiv din lume.

Sursa foto: GSP.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 986

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Foarte mulți maghiari au evoluat sub steagul României.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus