Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ce piscine sunt deschise în Sibiu și cât costă să ne răcorim

Ce piscine sunt deschise în Sibiu și cât costă să ne răcorim

Sezonul de vară a început, iar piscinele și ștrandurile din Sibiu se pregătesc de deschidere. Dacă vor să meargă să se relaxeze, să scape de căldură și să se bălăcească, sibienii trebuie să știe că au mai multe variante din care pot să aleagă. 

Meteorologii anunță vreme caldă pentru perioada următoare, iar majoritatea locurilor de bălăceală din Sibiu și din împrejurimi se pregătesc de deschidere sau au deschis deja. Mai jos vă prezentăm o listă cu piscinile și ștrandurile la care puteți merge să vă răcoriți în această vară.

Lacurile sărate de la Ocna Sibiului

La Ocna Sibiului, sezonul de vară a început un pic mai repede, la jumătatea lunii mai. Până în 10 iunie, între orele 7-18, prețul pe care îl va plăti un adult pentru intrare este de 20 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti zece lei, intrarea pentru copiii cu vârsta sub 10 ani este gratuită și parcarea este 10 lei. Între orele 18-20, adulții vor plăti 10 lei, copiii au acces gratuit, iar parcarea rămâne tot 10 lei.

lacurile sarate Ocna Sibiului piscine naturale

Sursă foto: Arhiva TS

Lacul lui Binder

Inaugurat la începutul lunii iunie, lacul lui Binder îi așteaptă pe sibieni să se bucure de sezonul estival. 15 lei pe zi costă accesul la plaja artificială pentru adulți și copiii peste 14 ani, cinci lei pentru cei sub 14 ani, pentru copii sub trei ani accesul fiind gratuit. Accesul la locul de joacă plutitor va fi făcut în baza achitării altor taxe: 70 de lei pe zi sau 35 de lei pe oră pentru adulți, 50 de lei pe zi sau 25 de lei pe oră pentru copiii sub 14 ani.

lacul lui Binder din Sibiu

Sursă foto: Arhiva TS

Ștrandul Aqua Fun

Reprezentanții ștrandului Aqua Fun Sibiu au explicat pentru reporterul Turnul Sfatului că speră să deschidă oficial anul acesta în jurul datei de 15 iunie. În mod normal ștrandul s-ar fi putut deschide la data de 1 iunie, însă amânarea este cauzată de întârzierea unor tobogane noi și echipamente de joacă comandate din Europa de Vest.

Ștrandul are patru bazine, respectiv unul pentru copii, un jacuzzi, un bazin cu bar şi un bazin pentru adulţi cu adâncime de 1,45-1,95 m. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook a Aqua Fun.

strandul Aqua Fun din Sibiu

Sursă foto: Aqua Fun/Facebook

Ștrand Cisnădie

Reprezentanții ștrandului au explicat faptul că deschiderea oficială va avea loc, cel mai probabil, în a doua jumătate a lunii iunie. Situat în incinta bazei sportive multifuncţionale din Cisnădie ştrandul are două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, dar şi de spaţii unde se poate sta la plajă.

strand Cisnădie Sibiu

Sursă foto: Ștrand Măgura Cisnădie/Facebook

Piscina Versailles

Piscina Versailles se deschide duminică, 5 iunie. Accesul la piscină se face în limita locurilor disponibile, maxim egal cu numărul şezlongurilor din locaţie, la care se adaugă locurile la baldachine.

piscina Versailles Sibiu

Sursă foto: buonavista.ro

Piscina Sunshine Cisnădioara

Deschiderea oficială a piscinei va avea loc, în acest weekend, sâmbătă, 4 iunie. Mai multe informații puteți afla pe pagina de facebook Sunshine Cisnădioara.

piscine Sibiu Sunshine Cisnădioara

Sursă foto: Sunshine Cisnădioara/Facebook

Piscina Vestala

Piscina Vestala de la Veștem are deschiderea oficială în această sâmbătă, atunci când intrarea va fi gratuită pentru toată lumea. Ștrandul Vestala cuprinde două piscine, una pentru adulţi şi alta pentru copii, ambele dotate cu sistem de încălzire a apei.

Piscina pentru adulţi are între 1 şi 1.40 metri adâncime, o lungime de 19 metri şi o lăţime de 8 metri. Cea pentru copii este de 8 metri lungime pe 6 lăţime şi are o înălţime de doar 50 de centimetri. Ştrandul este dotat cu şezlonguri, un bar în aer liber şi o terasă, dar şi un spaţiu de joacă pentru cei mici și duşuri cu apă caldă. 

piscina Vestala din Sibiu

Sursă foto: Piscina Vestala/Facebook

Piscina Reya

La Reya, piscină din Mediaș, deschiderea oficială va avea loc în data de 10 iunie. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook sau la numărul de telefon 0758 053 233.

piscina Reya din Sibiu

Sursă foto: Reya Club Event/ Facebook

Aqua Blue Tălmaciu

Reprezentanții piscinei au explicat pentru Turnul Sfatului faptul că deschiderea oficială va avea loc săptămâna viitoare. Copiii cu vârste de peste 14 ani și adulții vor plăti 30 de lei, copiii între 6 și 14 ani vor plăti 20 de lei, iar pentru copii sub șase ani intrarea este  gratuită.

Aqua Blue Talmaciu Sibiu

Sursă foto: aquablue.ro

Piscina de la Pensiunea Mai

La câțiva kilometri de Sibiu, pensiunea Mai din Rășinari vine în întâmpinare sibienilor și cu o piscină, care după cum explică administratorii, se va deschide de duminică, 5 mai. Costul de intrare este 60 de lei.

piscina pensiunea Mai

Sursă foto: Pensiunea Mai/Facebook

Piscina de complexul turistic Brândușa

Situat pe Valea Avrigului, complexul turistic Brândușa o piscină încălzită cu șezlonguri, terasă și restaurant. Administratorii lucrează la deschidere și speră că totul va fi gata în cât mai scurt timp. Mai multe detalii puteți afla la numărul de telefon 0753 484 328.

piscina Sibiu complex Brândușa

Sursă foto: Complex Turistic Brândușa/ Facebook

Piscina de la pensiunea Carpatia

De la 1 iulie, dacă vă doriți un loc de relaxare, liniște și bălăceală, puteți alege alege pensiunea Carpatia din Șura Mare. Tarifele pornesc de la 40 de lei.

piscina pensiunea Carpatia

Sursă foto: Pensiunea Carpatia/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cetateanul Gogu

Acum 1 an

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mai degrabă ne răcoresc la buzunar.
Raspunde

Gica

Acum 1 an

Cred ca este bine sa scrieti si unde Sunt toaletele. Multi concetateni nu stiu ca exista si asa ceva si folosesc bazinul pentru a-si face nevoile. Le spuneti ca sunt in fundul curtii si folosirea lor este gratuita. Mai sunt si dushuri care te ajuta sa intri netranspirat in bazin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus